вівторок, 30 серпня 2016 22:07

Одружену 62 роки пару не можуть поселити в одному будинку для літніх людей
8

Подружній парі, яка провела більшу частину свого життя разом, довелося розлучитися і доживати, свої останні дні нарізно. Їх не можуть поселити в одному будинку для літніх людей.

83-річний Вольф Готтшальк і його дружина Аніта, 81 рік, познайомилися і закохалися один в одного, коли їх сім'ї жили по сусідству в Дюссельдорфі, Німеччина. Пара одружилася у 1954 році і за кілька місяців в пошуках кращого життя іммігрувала до канадського міста Суррей, Британська Колумбія. У Вольфа і Аніти народилося троє дітей, син і дві дочки, вони побудували щасливе та успішне життя в новому місці. Подружжя завжди були поруч, що б не трапилося.

Але після 62 проведених разом років, літній парі доводиться жити окремо ось уже 8 місяців. Для них немає місця в будинку для літніх людей для подружніх пар. А погане здоров'я означає лише одне - їм залишилося не так багато часу.

Їх правнучка Ешлі розмістила фото пари в Facebook. Вона описала відчай, сум і біль, які відчувають нерозлучні все життя бабуся і дідусь.

Ешлі написала, що Аніта дбала про чоловіка до січня, доки лікарі не сказали родині, що Вольфу необхідний професійний догляд - у нього розвивається деменція, лімфома і серцева недостатність.

Сім'я робить все, аби пара зустрічалася так часто, як це можливо, - наприклад, півтори години везе Аніту, щоб вона побачила коханого.

Однак і цього недостатньо. Ситуація згубно впливає на здоров'я Аніти.

Ешлі написала: "Моя бабуся навіть не може поцілувати чоловіка на ніч. Вона не може розділити з ним їжу. Кожного разу при зустрічі вони плачуть, і це розриває серце".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 60 років разом: інтернет вразила історія закоханої літньої пари

Після того як ця історія розлетілася інтернетом, дітям подзвонили і запевнили, що про їхню проблему пам'ятають, але все одно невідомо, скільки часу піде на її рішення.

Нагадаємо, світ підкорила фотосесія закоханих, які одружені 63 роки

Зараз ви читаєте новину «Одружену 62 роки пару не можуть поселити в одному будинку для літніх людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути