Ексклюзиви
пʼятниця, 01 липня 2016 00:18

Наталія Захарова на своєму весіллі змінила дві сукні

Весілля однієї з найвідоміших пар в соціальній мережі Instagram Мурада Османа і Наталії Захарової, які створили фотопроект "Йди за мною" відбулося підмосковній садибі "Жайворонки", пише kviti-kviti.pp.ua.

 

Ведучим церемонії став Артем Корольов. На весіллі були знаменитості Марія Якова, Світлана Устинова, Євгенія Линович і інші знамениті друзі молодої пари.
Організаторам весілля – Інні Фалевій, Лідії Сімоновій і Юлії Дубовій вдалося створити на майданчику сюрреалістічну атмосферу, яка відтворювала чарівний світ: летять хмари, величезні пегаси і доріжка до вівтаря, яка нагадувала сходи в небо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чого варто робити фотосесію "Love story" перед весіллям?

В банкетному залі тема сюрреалізму також мала місце: пухнасті хмари, п'ятиметровий пегас, кришталеві люстри на стелі. Вся ця казка супроводжувалася камерною музикою від колективу "Арфа Саунд".

Під час весілля наречена змінила дві сукні. В урочистій частині весільного дня Наталя з'явилася в ексклюзивному платті від відомої Vera Wang, шлейф якого був виконаний з органзи. Під час другої частини святкового вечора Наталя красувалася в сукні від дизайнера Марії Дідарової в індійському стилі. Свій перший весільний танець наречена станцювала саме в ньому.

 

Дуже зворушливо завершив вечір колективний запуск світлодіодних кульок у небо, що, безумовно, символізувало світле майбутнє.

Нагадаємо, хлопець організував фальшиве весілля, аби освідчитися коханій. Вона відповіла згодою.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Захарова на своєму весіллі змінила дві сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути