Ексклюзиви
середа, 29 червня 2016 02:55

На "Параді наречених" найкращих обирали у 9 номінаціях
20

28 червня в Ужгороді на Закарпатті уперше за останні 3 роки відбувся 7- й за ліком "Закарпатський парад наречених". Після перерви на Закарпаття повернувся, напевно, один із найочікуваніших заходів містян, пише 0312.ua.

Розпочалося це дійство ще до обіду. У центрі міста, у рамках параду, функціонувала міні-ярмарка, де можна було придбати смаколики, різні оригінальні вироби, типу хенд-мейд. Усі виручені кошти підуть на благодійність.

Що стосується наречених, то у них видався достатньо насичений день. 8 груп (команд), упродовж усього дня, їздили Ужгородом та навіть поза його межами, фотографувались, створювали атмосферу суцільного весілля. Тільки о 18 годині наречені зібрались у Ужгородському замку, де члени жюрі обирали найкращих у 9 номінаціях, які стосувалися зовнішнього вигляду учасниць конкурсу. Позмагавшись, жінки мали змогу поспілкуватись за келихом шампанського.

Після конкурсної програми, наречені рушили на автомобілях на площу Народну, де на них чекали маленькі дівчата й хлопчики, які мали можливість відчути себе "молодятами".
Далі парад рушив пішою ходою до площі Тетральної, де відбулось нагородження учасниць за найкращі зачіски, букет, макіяж, сукню тощо. "Розбавили" весільну тематику "Blitz" своїми ефектними виступами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 цікавих ідей для проведення дівич-вечора

Під час урочистого концерту дівчата-наречені дефілювали подіумом, танцювали, посміхались, раділи своєму святу.

Зараз ви читаєте новину «На "Параді наречених" найкращих обирали у 9 номінаціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути