Ексклюзиви
пʼятниця, 03 липня 2015 15:41

Курортний роман за правилами: як залишити тільки приємні спогади

Море, теплий бриз і грайливий настрій найчастіше є початком курортних романів. Для когось легкий флірт – це обов'язкова складова відпустки, а для когось незапланована розвага. Але трапляється і так, а це буває досить часто, що ми піддаємося чарам малознайомих чоловіків і заводимо курортний роман, поняття не маючи, чим він може закінчитися. Про те, що обов'язково варто врахувати віддаючись цьому захопленню, читайте далі.

 

Гідна спокуса

Курортний роман завжди стає спокусою, якій практично неможливо не піддатися. Це легко пояснити – ви змінюєте обстановку, опиняєтеся далеко від своїх звичних турбот і проблем, що накопичилися. Розслабляєтеся і віддаєтесь легкій атмосфері романтики. Чоловіки відчувають практично те ж саме, тільки потреба в сексуальному задоволенні у них набагато перевищує запит на романтику. Але це не змінює суті курортного роману, адже багато відпочиваючі мають потребу в ньому, як ковток свіжого повітря.

Кохання по-швидкому

Одна загадкова посмішка на морському березі, пару пересічних поглядів і ви вже сидите на одній підстилці, обговорюючи все на світі. Потім виявляється, що ви не проти повечеряти разом, ну а після цього починається найцікавіше.

Вся родзинка курортного роману (яка може виявитися гострої перчинкою) в тому, що ви знаєте один одного вкрай мало, а можете покладатися лише на інтуїцію і почуття, що виникають зі швидкістю світла. У романтичних, нехай швидких, але все ж приємних зв'язках немає нічого поганого, адже ніхто не може заборонити вам розслабитися і знайти своє джерело задоволення у відпустці. Однак варто пам'ятати декілька правил, навіть якщо хочеться остаточно втратити голову від кохання і забути про обережність на кілька днів.

Про що не варто забувати

Правило курортного роману № 1. Переконайтеся, що ви вибрали собі неодруженого чоловіка. Його слова про те, що він самотній, а також відсутність обручки на пальці ще нічого не означають. Зверніть увагу на його поведінку – якщо він завжди відходить від вас на велику відстань, коли йому дзвонять або прикриває рукою екран мобільного, значить, він не хоче, щоб ви про щось знали.

Правило курортного роману № 2. Якщо чоловік за кілька днів знайомства клянеться вам у коханні, але не поспішає додавати вас в соціальних мережах – це перша ознака того, що по поверненню додому він і не захоче продовжувати з вами зв'язок. Якщо це для вас не проблема, а позитивна сторона вільних відносин, насолоджуйтеся ними, поки є можливість. А потім, по закінченню відпустки, будьте готові відпустити його і повернутися до свого звичного життя.

Правило курортного роману № 3. Коли чоловік легко знайомиться з жінками в будь-якій невимушеній обстановці, з особливим шармом робить їм компліменти і без сором'язливості кладе руку на талію після тридцяти хвилин знайомства – будьте уважні, можливо, вам трапився звичайний ловелас, що жадає самі знаєте чого. Після ночі, проведеної разом, він відправиться на пошуки нової жінки, тому вирішуйте самі, чи потрібен вам такий курортний роман.

Правило курортного роману № 4. Захищайтеся. Це, мабуть, все, про що варто пам'ятати навіть у хвилини нестримної пристрасті. Одна невелика деталь і ви не будете шкодувати по приїзду додому, залишивши у своїй пам'яті лише спогад про любовну пригоду, а не наживши собі неприємну проблему.

Зараз ви читаєте новину «Курортний роман за правилами: як залишити тільки приємні спогади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути