Ексклюзиви
середа, 29 червня 2016 00:43

Кількість гостей на весіллі впливає на якість сімейних стосунків

Кількість гостей на весіллі впливає на якість сімейних стосунків

Людина з великим досвідом частіше буде порівнювати нинішнього партнера з попередніми, а численні розлучення іноді призводять до негативних установок в плані любові і стосунків, кажуть фахівці.

Жінки з дітьми від попередніх партнерів частіше вважали свій шлюб невдалим. Однак не тільки минуле впливає на якість сімейного життя. Люди, які не обговорювали важливі аспекти стосунків, наприклад, секс, спільне проживання, заручини чи народження дитини, рідше були задоволені своїми стосунками і шлюбом. Вчені вважають, що обговорення допомагає парам брати на себе зобов'язання і виконувати їх, пише "Наша мама".

Дослідники виявили ще одну цікаву закономірність. Кількість гостей на весіллі теж, як виявилося, пов'язана з якістю шлюбу. Серед учасників, на весіллях яких було 150 і більше осіб, 47% були задоволені своїм подружнім життям у порівнянні з 37% тих, у кого було менше 149 гостей, і 31% тих, до кого прийшло менше 50 осіб. Результати не залежали від рівня доходів та освіти учасників. Можливо, це пов'язано з тим, що пари, у яких великі сім'ї і багато друзів, отримують більше допомоги і підтримки у вирішенні сімейних проблем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як робили пропозицію руки і серця відомі зірки

Фахівці кажуть, що шлюб не може бути приречений в принципі. Є багато речей, які можна зробити, щоб зміцнити сімейний союз. Наприклад, важливо говорити з партнером про минулий досвід і обговорювати попередні уроки. Вірогідність щасливого шлюбу збільшують і мудрі поради оточуючих.

Зараз ви читаєте новину «Кількість гостей на весіллі впливає на якість сімейних стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути