Ексклюзиви
понеділок, 24 листопада 2014 16:32

Хлопець ошелешив дівчину зізнанням після 2-х років стосунків
8

Все нове у вашому партнері вас дивує. Приємно пізнавати його з нової гарної сторони. Але бувають сюрпризи настільки приголомшливі, що вони можуть похитнути і навіть зруйнувати відносини, які тільки-но зароджуються. 20-річна Шарлотта Урі по-справжньому здивувалася, коли її хлопець зізнався їй, що насправді він народився дівчинкою.

Багато років 23-річний Кіран Молоні тримав свою історію в таємниці й нікому не розповідав, поки в його житті не з'явилася Шарлотта. На момент зізнання пара була разом вже два роки. Вони збираються влаштувати весілля і народити дитину за допомогою сперми кращого друга Кірана.

Шарлотта зізналася, що ніколи б не подумала про такий секрет свого хлопця, але його зізнання не змінило її почуття - за словами дівчини, біологія для неї не має значення. "Я була дуже здивована, але я люблю його таким, який він є, і бачу в ньому чоловіка".

Кіран розповів: "Коли я вперше зустрів Шарлотту, я був вражений її красою, але мені було дуже страшно подумати про те, як вона відреагує, коли дізнається, що я раніше був дівчиною. Мені потрібно було знати, що я можу довіряти їй, перш ніж розповісти про свою таємницю. Інші мої подруги після зізнання соромилися мене, але коли я розповів усе Шарлотті, вона прийняла все так, як є".

Поки Кіран ще не переніс операцію по зміні статі, але парі не заважає фізична стать хлопця. За їх словами, вони насолоджуються здоровим сексуальним життям. Кіран живе як чоловік уже сім років, а після подвійної мастектомії (видалення грудей) у 20 років він нарешті відчув себе комфортно у власному тілі.

За словами чоловіка, він був незадоволений своєю статтю з чотирьох років. У нього не було ніякого інтересу до дівочого одягу та іграшок. А коли він пішов у школу, став мішенню для знущань: "Діти не розуміли, чому я був іншим. У мене не було друзів, і я міняв школи п'ять разів".

У підлітковому віці він усіма силами намагався приховати свою жіночу фігуру, а у віці 16 років став приймати гормональні таблетки, які знизили голос і запустили чоловічий тип дорослішання.

Мати Кірана підтримала його і стала називати своїм сином. Поступово тіло Кірана змінювалося, він став займатися спортом, щоб посилити відчуття чоловічої спортивної фігури, у нього почала рости борода й волосся на тілі. За його словами, тільки тоді він був остаточно задоволений. У серпні 2012 року Кіран змінив своє ім'я і зустрів Шарлотту.

Два місяці потому вони стали жити разом, і тепер пара планує зв'язати себе узами шлюбу і завести дітей. "Ми розповімо їм нашу історію, коли вони будуть вже досить дорослими - найголовніше, що у них буде двоє люблячих батьків", - вважає Шарлотта.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець ошелешив дівчину зізнанням після 2-х років стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути