пʼятниця, 05 грудня 2014 15:47

Характер чоловіка на першому побаченні видасть його чашка кави

Виявляється, що наші смаки у виборі кави можуть багато сказати про наш характер. Такої думки дійшли експерти з вивчення мови тіла Джуді Джеймс і Джеймс Мур. У своїй книзі The You Code вони розповідають, як дізнатися характер людини, в тому числі і її сексуальні уподобання за допомогою горнятка кави.

 

Еспресо

Любителі эскпрессо - це лідери, які звикли швидко досягати мети. Це типові керівники. Характеризуються неймовірною завзятістю та працьовитістю. Не сприймають дурних людей. Не відносяться до категорії "пестуни долі". Любителі нічного життя. Досвідчені коханці, але вірність - не їх коник.

Латте

Серед любителів цього виду кави багато метросексуалів, готових на все, щоб сподобатися оточуючим. Мають схильність до м'яких іграшок. Смішно, але начальник, який обожнює латте, будеть звільняти вас ніжним голосочком. Жінки будуть просити манірно, воркочучи і пританцьовуючи, як дитина. Любителі латте дуже хитрі. Живуть бажанням загальної любові. Їм важливо, щоб всі навколо захоплювалися їх персоною.

Капучіно або кава зі збитими вершками

Екстраверти й оптимісти. Завжди викликають симпатію. Але! Незважаючи на легкий з вигляду характер, любителі "повітряної" кави дуже приземлені: педантичні і віддають перевагу матеріальни цінностям. Любителі таких напоїв люблять секс, але партнер повинен бути з фантазією.

Фрапучіно

Їм властиво позиціонувати себе, як трендсеттерів, тобто законодавців моди. Але самі наслідують авторитетним з їх точки зору людям. Найчастіше легковажні та дріб'язкові. Тривалість стосунків з протилежною статтю дорівнює тривалості цього напою. Їм важливо, щоб їх партнер нагадував супутника зірки. В реальних життєвих ситуаціях безпорадні.

Чорний або звичайна чашка кави

Люди, які віддають перевагу не морочитися і замовляють просто каву схильні, що очевидно, до мінімалізму, простоти і прямого підходу до життя. Вони часто тихі, але зі спалахами настрою. Любителям цього виду кави важко дається спілкування, але вони корисні друзі і колеги.

Розчинний

Любителі такого кавового напою звикли брати від життя все і на повну. Проблеми вони вирішують по мірі надходження. В роботі сміливі і рішучі, але розглянути їх глибинний світ ніхто не намагається. У складні моменти дуже гостро реагують на претензію. У спальні віддадуть перевагу комфорту і залишаться в шкарпетках.

Без кофеїну

Віддають перевагу люди самовдоволені, з тенденцією до прискіпливості, метушливості. В спальні дуже бридливі. Такі люди схильні витрачати багато на підтримку зовнішньої ідеальності з підсвідомим бажанням приховати справжні прояви особистості.

Непитущі каву

Крім того, що такі люди дуже тремтливо ставляться до свого здоров'я, вони ще й не збираються дорослішати. У непитущих каву є часом глибоко захований страх життя. Вони завжди добре ставляться до дітей і самі пропагують дитячу поведінку навіть в досить зрілому віці.

Зараз ви читаєте новину «Характер чоловіка на першому побаченні видасть його чашка кави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути