субота, 30 квітня 2016 08:33

Голова нафтової компанії одружився після 10 років цивільного шлюбу
6

Голова нафтової компанії "Сибур" 45-річний Дмитро Коннов та модель Катаріна Конкс влаштували пишне весілля у Barvikha Luxury Village, пише tatler.

Наречений і наречена, які разом ось уже десять років, сказали один одному "так" у залі, прикрашеному велетенськими чорно-білими ілюстраціями їхнього роману й сотнями запашних лілій і японських троянд. За чутками, декор обійшовся в 20 мільйонів рублів.

Наречена красувалася у двох весільних вбраннях. Спочатку вона одягла вбрання від французького будинку Stephane Rolland, а пізніше, у розпал вечірки Катаріна змінила кутюр на міні.

Свідками зворушливої церемонії стали відразу 300 гостей, яких розважали ведучий Дмитро Хрустальов і музиканти Григорій Лепс, груп Serebro і "Мумій Троль". Гонорар артистів склав 13 мільйонів рублів.

Ще 7 мільйонів витратили на святкове меню. Гостей частували перепілками з качиною печінкою і трюфельним пюре, пельменями з м'ясом крабів, просоленою олениною і млинцями з ягнятиною.

Нагадаємо, за інформацією Forbes, річний дохід Конова становить п'ять з половиною мільйонів доларів.

Читайте також: Син Міка Джаггера і Джері Холл Джеймс одружився

Раніше повідомлялося, що мільярдер і власник мережі ресторанів Sbarro Мераб Елашвілі видав заміж старшу доньку. На свято запросили 2 тисячі гостей.

Зараз ви читаєте новину «Голова нафтової компанії одружився після 10 років цивільного шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути