Ексклюзиви
вівторок, 09 вересня 2014 11:30

Француз відсидів у в'язниці півроку за SMS колишній дівчині

Француз відсидів у в'язниці півроку за SMS колишній дівчині

Громадянину Франції "світить" 10 місяців тюремного ув'язнення і штраф за переслідування екс-подруги в телефонному режимі.

Видання The Guardian повідомило про вражаючий випадок з життя французьких закоханих, щоправда, з приставкою "екс". Чоловіка засудили на 10 місяців позбавлення волі і зобов'язали сплатити штраф у 1000 євро за переслідування своєї колишньої дівчини по телефону.

Трагічна love-story почалася в 2011 році, коли пара розлучилася. В результаті розриву 33-річний француз лікувався в лікарні від затяжної депресії. Цікаво, що чоловік випрошував у дівчини грошову компенсацію або усне "спасибі" за ремонт в їх спільній квартирі. З цією метою чоловік дзвонив дівчині приблизно по 73 рази за день протягом 10 місяців.

Звісно, дівчина заблокувала номер екс-бойфренда. Тоді француз почав надзвонювати її батькам і колегам. В цілому, чоловік зробив 21 807 дзвінків і SMS-повідомлень.

Переслідування закінчилося після зустрічі з дівчиною. Екс-подруга подякувала колишньому і більше вони не зустрічалися. Француз відсидів шість місяців. В інтерв'ю ЗМІ чоловік назвав свою поведінку дурною.

Зараз ви читаєте новину «Француз відсидів у в'язниці півроку за SMS колишній дівчині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути