четвер, 30 червня 2016 07:26

Для чого варто робити фотосесію "Love story" перед весіллям?
3

Перед весіллям, найчастіше, майбутні молодята роблять передвесільну фотосесію "Love story". Таким чином, вони як би знайомляться з майбутнім фотографом, який буде працювати на їхньому весіллі. Але є пари, які мають сумніви - робити таку фотосесію чи ні.

В передвесільній фотозйомці, яку ще називають "lovestory", наречений і наречена мають можливість звикнути до камери, а фотограф може детально сформулювати і відчути поведінку та образи. При цьому згодом фотограф може включити передвесільні фото в загальний весільний альбом або зробити окремим альбомом в якості подарунка, пише rivne1.tv.

Якщо є сумніви

Найчастіше молодят бентежить вартість lovestory і вони відразу вирішують, що їм це не потрібно. Дійсно, якщо зйомки займають кілька днів, мають кілька локацій і в процесі залучена велика команда, то сума для деяких пар може бути непідйомною. Якщо ваш бюджет обмежений, то можете зупинитися на такому сценарії, який значно здешевить вартість такої фотосесії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ ПРО весілля на даху: переваги та недоліки

Фото lovestory, відзняте заздалегідь, також буде менш витратне. Крім красивих знімків, які можна використовувати в декорі, можна створи фото-кліп, наклавши кращі фото на музику, і продемонструвати гостям на весіллі.

Зараз ви читаєте новину «Для чого варто робити фотосесію "Love story" перед весіллям?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути