вівторок, 20 січня 2015 11:00

Чому вигідно робити весілля взимку?
5

Робити весілля взимку вигідно, бо ресторани, ювелірні та весільні салони щедро роблять знижки
Фото: надані Богданом Нагорним

Олена і Максим Роговенки одружилися 10 січня. На весілля витратили 58 тис. грн.

"Ніколи не планувала, що виходитиму заміж взимку, - розповідає Олена. – Мріяла про сукню з відкритою спиною і білі туфельки. А довелося кутатися у шубку. Пошкодувала, що купила легкі черевички. Продавщиця радила брати утеплені. Цього року мода на білі валянки та уггі серед наречених".

Дівчина на 5 місяці вагітності. З нареченим розписалися у центральному заксі ще торік. Взяли шлюб в одній із київських церков.

"Запросили у ресторан 30 гостей, - розповідає Олена. – Майже всі родичі чоловіка. Моя рідня із Рівного не приїхала, бо в них зараз син воює на Донбасі. Їм не до весілля. Мама була в Україні у грудні. Зараз повернулася в Ізраїль. Працює там вже вісім років. З татом розлучена. У нього зараз інша родина, я з ним зв'язок не підтримую".

За підрахунками нареченої, найбільше грошей пішло на весільний стіл та вбрання.

"Сукню взяла напрокат за 3 тисячі гривень. Гарну нову дешевше ніж за 6 тисяч зараз не знайти, - говорить наречена. – Подорожчали послуги перукаря і візажиста. За зачіску і макіяж віддала 700 гривень, ще 250 заплатила за манікюр".

3 тис. грн подружжя заплатило івент-агентству, яке допомагало організовувати весілля.

"В івент-агентстві знайшли фотографа і оператора, розіслали гостям запрошення, допомогли прикрасити зал і весільний кортеж, - розповідає молода. - Кажуть, весілля робити взимку вигідно, бо у салонах великий вибір весільних суконь. Якби не вагітність, я б зачекала з весіллям до літа. Тоді краще проводити фотосесію, дешевші овочі і фрукти, можна обрати легке і відкрите весільне плаття".

Робити весілля взимку вигідно, бо ресторани, ювелірні та весільні салони щедро роблять знижки. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів менеджер івент-агентства Богдан Нагорний.

"По-перше, взимку наречена має шанс купити плаття дешевше завдяки новорічним розпродажам, - говорить Нагорний. – По-друге, зараз легше знайти хорошого фотографа, бо взимку у нього не так багато зйомок, як влітку чи восени. По-третє, ті, хто влаштовує весілля після новорічно-різдвяних свят, не відчувають депресію, яка накриває більшість, коли доводиться після святкування повертатися на роботу в офіс".

Зараз ви читаєте новину «Чому вигідно робити весілля взимку?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути