середа, 23 листопада 2011 17:58

Чоловіки зраджують з подругами дружин, секретарками і медсестрами

Чоловіки зраджують з подругами дружин, секретарками і медсестрами

Американські психологи торік провели опитування, згідно з яким чоловіки найчастіше зраджують своїм дружинам з їхніми подругами і представницями таких професій як медсестри, секретарки, брокери й продавці.

"Результати опитування насправді зводяться до того, що коханок чоловіки знаходять серед представниць найпоширеніших і найменш забезпечених професій. З медсестрами романи крутять найчастіше на курортах у санаторіях і оздоровчих центрах. Стосунки "шеф-серетарка" уже давно зайняли перші місця у рейтинзі найочевидніших зрад", - стверджується в дослідженні.

"Я півроку зустрічалася з хлопцем, а влітку, поки їздила на море, він зрадив мені з найкращою подругою. Ми втрьох вчилися в одному університеті, тому дружили, постійно разом проводили час. Тільки в мене був хлопець, а у Вєри ні", - ділиться пережитим киянка 23-річна Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гумові жінки у відрядженні вбережуть від зради

Цього літа вона тиждень відпочивала на морі.

"Коли приїхала в Київ, він зустрів мене на вокзалі, цілував, у коханні клявся, додому відвіз на машині. Ще й букет троянд приніс – червоні, мої улюблені. Тільки в квартиру зайшла, сестра Лєна мені все розказала. Вона бачила, як Саша і Вєра цілувалися в клубі".

Після почутого Ірина тиждень з дому не виходила.

"Саша дзвонив, а Вєра, яка до того щодня мені дзвінками надокучала і заходила в гості, нічого не давала про себе знати. Коли Саша прийшов до мене, я сказала, що знаю про його зраду. Він просив пробачити і забути, але я не знайшла в собі сили. Мабуть одразу від мене побіг до Вєри, бо через тиждень вони почали ходити за ручки. Якось випадково утрьох зустрілися в супермаркеті. Мені хотілося переїхати їх обох залізною тачкою. Добре, що вчасно себе взяла під контроль. Звернула в інший ряд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Демі Мур розлучається з Ештоном Катчером через зраду

У грудні Олександр і Віра хочуть побратися. Ірині прислали запрошення на весілля.

"Не люблю людей, які роблять боляче, а потім ще й хочуть "добити". Звичайно, я не піду на їхнє весілля, бо боюся що там помщуся їм за все. У мене досі нема хлопця. Бо думаю, що всі такі ж, як Саша".

Розібратися в ситуації допомагає київський психолог Людмила Миколайчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зраду чоловіку можна пробачити один раз

"Ірині дійсно не варто йти на весілля. Запрошення надіслали, аби ще більше позлити її, зробити боляче, нагадати про рану, яка не встигла загоїтись. Не всі чоловіки такі, як Олександр. Знайдіть у собі мужність пережити цей конфлікт і відпустіть від себе Олександра".

Людмила Миколаївна каже, що чоловіки часто зраджують дівчатам і дружинам з їхніми подругами.

"Чомусь, коли жінка підозрює чоловіка в зраді, то на подругу підозри падають в останній момент. Може, саме тому чоловіки обирають їх у коханки".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки зраджують з подругами дружин, секретарками і медсестрами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути