четвер, 15 січня 2015 16:51

Японське туристичне агентство організовує "весілля без нареченого"

Японське туристичне агентство організовує "весілля без нареченого"

Дівчата з дитинства представляють своє ідеальне весілля у всіх фарбах. Але що робити, якщо нареченого поки що немає, а весільну сукню дуже хочеться приміряти? Цю проблему частково змогло вирішити японське туристичне агентство Cerca Travel, яке запропонувало всім бажаючим скористатися новою і незвичною послугою - "весілля без нареченого".

Ця весілля зовсім не репетиція і не підготовка, швидше свого роду імітація. Послуга включає в себе комплекс весільних заходів щодо нареченої. Головним чином тих, що не вимагають присутності другої половини. Сюди відноситься вибір і купівля сукні, відвідування спа-салону і салону краси, весільний шопінг, відвідування перукарні та проведення весільної фотосесії.

Що стосується суконь, то тут "наречених-одинаків" Cerca Travel чекає величезна різноманітність. Компанія пропонує їм вибрати з двох великих наборів - сучасного, що включає звичайні весільні сукні всіх мастей і традиційного, в якому представлені весільні кімоно.

При бажанні самотні наречені зможуть навіть орендувати у компанії нареченого на кілька днів. Що саме входить в комплекс послуг з тимчасового обранця не уточнюється. Достеменно відомо те, що "віртуальний" наречений відвідує з нареченою ресторан і фотосесію.

Закінчується незвичайний захід приїздом в п'ятизірковий готель, де наречена проводить ніч. На сьогоднішній день незвичайна послуга надається Cerca Travel всього в двох містах - Кіото і Токіо. Вартість послуги - від 1 500 доларів США. Збільшується вартість залежно від комплексу послуг. Наречений орендується окремо.

Зараз ви читаєте новину «Японське туристичне агентство організовує "весілля без нареченого"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути