пʼятниця, 02 жовтня 2015 10:50

Антисекс: що з жіночого гардеробу лякає чоловіків
10

Бриджі. Бу! Пара-па-па-пара-па! Ра! Ті! Но! Загалом, ви зрозуміли головну ідею.
Корегуюча білизна. Дійсно, коригуючу білизну, безшовну та базову білизну нейтральних кольорів навряд чи можна назвати еротичною мрією. Особливо сильне враження може залишити момент, коли дама скине гарну сукню, а під нею виявиться негліже, що нагадує бинти мумії. Якщо після заходу належить ніч кохання, краще продумати деталі вбрання заздалегідь.
Легінси. Легінси, заправлені в короткі чобітки і прикриті тунікою або сукнею, можуть приспати пильність чоловіка і навіть сподобатися. Весь гнів богів викликають укорочені легінси, що оголюють частину ноги, варіанти, що не прикривають попу, через які просвічує спідня білизна, а також легінси на не найкрасивіших ногах.
Речі оверсайз. Величезні піджаки, джинси-бойфренди, джинсові комбінезони ... Це все дуже нежіночно в очах чоловіків. Також жінка в занадто великих окулярах бачиться їм мало не прибульцем або великим комахою. Ще сильна стать не шанує сумки значних розмірів. Менш габаритні речі виглядають витонченіше.

В останні пару десятиліть жіночий гардероб пережив чимало змін. У моді були й високі джинси 80-х, і незрозумілої форми штани і ще багато всього. Чимало модних тенденцій були вщент розкритиковані чоловіками. Адже наші уявлення про прекрасне часто не збігаються.

Чоловіки подумали і вибрали кілька модних речей, які не лише не прикрашають жінок, але і роблять їх абсолютно несексуальними. Дивіться повний список в нашій галереї.

Зараз ви читаєте новину «Антисекс: що з жіночого гардеробу лякає чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути