Ексклюзиви
неділя, 22 листопада 2015 10:45

Які сни віщують заміжжя?

Які сни віщують заміжжя?

Дуб, морква і часник сняться українкам перед заміжжям. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла психолог, експерт зі сну Оксана Лисенко.

"Мені часто доводиться тлумачити сни дівчат, - говорить Оксана. – Один з останніх наснився киянці Ірина. Бачила уві сні високе дерево. Хотіла на нього забратися, але самій забракло сили. Підсадив її колишній однокласник. Я передбачала, що сон до заміжжя. Дівчина через два місяці почала зустрічатися з однокласником, який повернувся із заробітків. У вересні зіграли весілля".

Дерева, а особливо дуб і береза, часто стають передвісниками весілля уві сні.

"Дехто вважає, що шлюб передвіщає примірка нового одягу уві сні, але це також може снитися до зміни місця роботи чи посади, - зауважує Оксана Володимирівна. – Запитувала у наречених, що снилося їм перед весіллям. Багато з них бачили уві сні овочі – моркву, цибулю, часник, огірки і помідори. Хтось їв овочі, хтось нарізав у салат. Одній із дівчат перед освідченням снилося, що хлопець одягнув їй на руки наручники. Він через два дні підніс їй обручку. А коли заручилися, почав у всьому обмежувати. Забороняв гуляти з подругами і носити спідниці. Сон виявився символічним".

Наречений може наснитися у вигляді звіря – вовка, ведмедя, лева, а також в образі мисливця. Символічними можна вважати сни, у яких ви приміряєте фату або шиєте собі сорочку чи сукню.

"Якщо ви обшиваєте сукню дорогоцінним камінням – маєте шанс вийти за багатого чоловіка, - говорить психолог. – Сни залежать від асоціацій людини, вони побудовані на асоціативній пам'яті".

Зараз ви читаєте новину «Які сни віщують заміжжя?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути