Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2014 11:56

Як планувати весілля - українські програмісти пропонують новий весільний органайзер он-лайн

 

Як організувати власне весілля? Справ безліч. Навіть не знаєш, із чого розпочати. Дотепер в Україні не існувало подібного додатку. WedMarket - це соціальна мережа для молодят та спеціалістів весільної сфери. Такі є у Європі та Росії, користуються неабиякою популярністю. Адже це зручно - зареєструватися і користуватися весільним органайзером он-лайн. Власне весілля можна організувати лише на одному сайті.

Розкажіть, як спало на думку створити такий портал.

- Ця ідея мені припала до душі, коли одружувалася, - розповідає директор проекту Ольга Петречко. Я люблю організованість. Коли виходила заміж, дуже не вистачало ось такого електронного органайзера. Блокноти, папірці - це постійні викреслювання, переписування. Важлива інформація може загубитися. Дедалі частіше чула скарги від молодих: весілля - це багато клопотів, обмаль часу, постійний страх щось забути, не встигнути. Тому спало на думку створити портал, що допомагав би молодятам планувати весілля.
Структуру та оформлення сайту WedMarket створювали не ми, а молодята. Вибрали 100 пар, які занурилися у весільні клопоти. Дослухалися до їхніх порад, побажань, зауважень. Так ми забрали все зайве, щоб портал не був перенасиченим. На ньому лише необхідна інформація.

Молодята створюють власну сторінку, можуть переглядати пропозиції від спеціалістів весільних послуг, додавати їх у друзі, спілкуватися з ними. Вибрати декількох і внести у "Свої зацікавлення", щоб із часом визначитися з одним. Після весілля подружжя може завантажити на сайт весільні фото й відео, щоб їх змогли переглянути родичі та друзі.

Що найбільше зацікавлює наречених на сайті?

- Мабуть, рубрика "Акції від спеціалістів". У ній весільники залишають пропозиції, розповідають про акції, знижки. Молодята пильно стежать за цією рубрикою, - (…сміється: прим. автора). Якщо, для прикладу, у фотографа є вільна субота, він може запропонувати 20 відсотків знижки на послуги. Молодята ж зацікавлені в економії, відслідковують такі пропозиції. Саме в цій рубриці наречені та професіонали находять одне одного.

Розкажіть про рубрику "Весільне планування".

- У рубриці "Весільне планування" сформований список справ, які необхідно виконати під час організації весілля. Не потрібно боятися щось забути. Всі справи, які необхідно зробити до весілля, прописані в додатку. І коли справа зроблена - молодята викреслюють її. Таким чином зникає клопіт із писаниною, папірцями, що губляться.

Як бути зі списком гостей?

- Для цього є окремий розділ: "Мої гості на весіллі". Наречені мають можливість скласти списки гостей від молодої та молодого. А потім перейти "До столів", де розсаджують запрошених зі списку за віртуальні столи.

На якій стадії розроблення сайт?

- Сайт запущений та функціонує. Та, звісно, постійно тривають корегуючі роботи, бо досконалості немає меж, - (…сміється: прим. автора). - Наприклад, зараз оновлюємо сторінку молодят, що слугуватиме електронним запрошенням на весілля. Плануємо запускати весільного консультанта он-лайн. І найцікавіше - це новий додаток, що буде повністю синхронізований з усіма смарт-тв, смарт-годинниками та ґуґл-ґлас. Незабаром відбудеться перший запуск додатку. До кінця року плануємо шість його оновлень. Таким чином наречені зможуть організувати весілля за допомогою звичайного телефону, навіть без доступу до Інтернету.

Зараз ви читаєте новину «Як планувати весілля - українські програмісти пропонують новий весільний органайзер он-лайн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути