четвер, 28 липня 2016 16:23

7 головних правил курортного роману
9

Чи готові ви зануритися в пригоди і завести курортний роман? Якщо так, то беріть на замітку ці правила від womanway

1. Будьте готові до спонтанності. Курортний роман розвивається досить стрімко, адже його тривалість обмежується датою вашого від'їзду додому. Тому не варто дивуватися, якщо чоловік одразу підійде до вас і запропонує випити або прогулятися. Він робить правильно. На відпочинку ні у нього, ні у вас немає часу на те, щоб кілька вечорів придивлятися один до одного в ресторані, кидаючи томні погляди. Чи готові до різких поворотів подій? Тоді вперед.

 

2. Говорити правду зовсім не обов'язково. Як правило, курортні романи не продовжуються після кінця відпустки. І привабливий нейрохірург, який підсяде до вас і пригостить коктейлем, на ділі може виявитися простим робітником. Але хіба соціальний статус людини такий важливий, якщо між вами проскочила іскра, і вам подобається проводити з ним час? Чому б вам не зіграти в гру, і не перетворитися на час з бухгалтера або менеджера в актрису театру? Бути цілком відвертою і розповідати про своє життя правду - точно не обов'язково. Курортний роман - цікава гра.

 

3. Отримуйте задоволення від кожного дня. Ходіть на побачення. Робіть те, чого ніколи не робили: пробуйте нові страви, екстремальні розваги, влаштовуйте романтичні побачення. Нехай ця відпустка стане для вас незабутньою.

 

4. Не прив'язуйтесь до чоловіка. Налаштуйтеся на те, що курортний роман підійде до кінця, і ви навряд чи колись ще зустрінетеся зі своїм супутником. Звичайно, ви можете обмінятися телефонами і зафрендитися на Фейсбуці. Але чи потрібно вам спілкування з тим, хто живе в іншому місті? До того ж, варто пам'ятати про те, що ваш герой може виявитися в житті зовсім іншою людиною. Ревнощі, з'ясування стосунків і рідкісні зустрічі - це те, що можливий варіант продовження спілкування після відпустки. Чи не краще все закінчити на яскравій ноті і залишити один для одного тільки хороші спогади?

 

5. Пам'ятайте про безпеку. Швидше за все, справа не обмежиться тільки спільними вечерями і розвагами. Якщо ситуація приведе вас до ліжка, неодмінно пам'ятайте про безпеку. Покладіть в сумочку пару презервативів на всякий випадок. Адже навіть якщо ви використовуєте місцеві контрацептиви, вони не допоможуть захиститися від хвороб, що передаються статевим шляхом. А малознайомого партнера навряд чи можна з упевненістю назвати безпечним.

 

6. Збережіть таємницю. Не потрібно постити спільні фотографії з кавалером в соціальні мережі або одразу розсилати його знімки подругам в месенджері. Так ви зможете як мінімум уберегти себе від зайвих питань з боку знайомих і залишити своє особисте життя справді особистим. Адже ви погодилися на такий роман заради яскравих емоцій, а не знімків в Інстаграм.

 

7. Йдіть красиво. Замість того, аби страждати протягом усього прощального вечора і нарікати на те, що ви більше не зможете побачитися, краще проведіть яскравий день разом. Залиште у кавалера незабутнє враження про вас і про той час, який ви провели разом. Відмовтеся від драм і насолоджуйтеся моментом.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 способів зробити так, аби розлука не стала на заваді коханню

Зараз ви читаєте новину «7 головних правил курортного роману». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути