четвер, 05 листопада 2015 15:00

5 способів здивувати гостей на осінньому весіллі
6

Фото: надані Світланою Димчук

Українці активно беруть шлюби восени. Популярності набувають тематичні весілля. Як здивувати вибагливих гостей на своєму весіллі і чи можна замінити викуп нареченої на веселий квест кореспонденту Gazeta.ua розповіла весільний розпорядник Світлана Димчук.

"Кожна пара бажає, аби її весілля було неповторним і надовго запам'яталося гостям, - говорить Світлана. – Хтось знаходить вихід у тематичному весіллі. Наприклад, робить помаранчеве весілля перед Хелловіном і просить гостей приходити у карнавальних костюмах. А комусь більше до вподоби вечірка з червоною доріжкою або феєричне свято у стилі Гетсбі".

Весільний розпорядник розповідає про 5 цікавих новинок, які притаманні весільній моді цієї осені.

1. У кольоровій гаммі переважають помаранчевий, фіолетовий і м'ятний кольори. Модно в один колір вбрати зал чи арку на виїзній церемонії, а також вибрати 4-5 дружок і одягати їх в однакові сукні. Плаття можна взяти в оренду.

2. Замість викупу нареченої влаштовують весільний квест. Аби зустрітися з коханою наречений повинен виконати кілька цікавих завдань. Гра добряче розвеселить гостей і пожвавить атмосферу перед святом.

3. Перед шлюбом варто влаштувати тематичну холостяцьку вечірку чи дівич-вечір. На ці заходи молодята запрошують найближчих друзів. Гуляють вдома, ресторані, клубі чи в лімузині. Часто на таку вечірку витрачають до 10- відсотків від вартості весілля.

4. Популярними стають бонбоньєрки – коробочки з подарунком для гостей. Там можна сховати цукерку, ароматизовану свічку, іграшку чи записку з побажанням. Їх гостям роздають у кінці весілля або просто залишають біля тарілки кожного гостя.

5. Кенді-бари. Якщо влітку віддавали перевагу фруктовим, кондитерським і лимонадним міні-барам, то восени молодята віддають перевагу кавово-чайним, глінтвейновим і сирним кенді-барам. У жовтні на одному з весіль був кенді-бар з бургерами та картоплею фрі. Замість столу кенді-бар можна влаштувати на возі.

Зараз ви читаєте новину «5 способів здивувати гостей на осінньому весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути