Ексклюзиви
пʼятниця, 27 травня 2016 00:39

5 речей, які не варто робити після розлучення

5 речей, які не варто робити після розлучення

1. Постарайся утриматися від екстремальних експериментів зі своєю зовнішністю, радить myledi
З новою стрижкою в нове життя - це добре. Але почекай трохи, поки заспокоїшся. Тому що в гніві або засмучена ти ризикуєш зігнати відчай на волоссі, а жахлива зачіска оптимізму тобі не додасть.

2. Не варто ділитися кожним емоційним стрибком в соціальних мережах
Так, в таку хвилину нас усіх мотає на емоційних американських гірках. "Ах, як же я тепер? Життя скінчилося ... До біса, проживу і без нього! Іншого знайду. А де ж я знайду такого, як він? Він кращий за всіх ... " І все в такому дусі. Ось тільки знати про те, що з тобою сталося, нікому, крім самих близьких людей, не обов'язково. Потім буде дуже ніяково.

3. Без потреби не дзвони
Звичайно, не думати про людину, з якою тебе багато пов'язувало, неможливо. Це нормально, коли образ колишнього партнера спливає в пам'яті кожні п'ять хвилин, тому що про нього нагадує все: пісні, фільми і предмети. Але з цієї пори він - немов вигаданий персонаж. Про нього можна думати, але надзвонювати йому - безглуздо.

4. Дружбу з тим, з ким розійшлася, відклади на потім
Для когось домовленість "залишитися друзями" - це просто спосіб підсолодити пігулку. Хтось і справді дружить багато років. Але початок цих нових, приятельських стосунків варто відстрочити. Зараз нічого хорошого з цього не вийде. Спершу треба охолонути, пробачити, змиритися, звикнути до того, що ваш статус стосунків змінився.

5. Клин клином НЕ вибивають
Кинутися з вогню переживань в полум'я нової любові - це теж погана ідея. Це все одно, що під час операції апендициту затіяти ліпосакцію. Нехай спочатку попередній шрам заживе.

Читайте також: 15 найдурніших жіночих вчинків

Зараз ви читаєте новину «5 речей, які не варто робити після розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути