пʼятниця, 14 лютого 2014 13:32

5 ідей як провести День святого Валентина, якщо немає коханого

5 ідей як провести День святого Валентина, якщо немає коханого

Ось і прийшло свято всіх закоханих. Пари гуляють містом, цілуються, дарують один одному милі подарунки, а у вас, як на зло, нікого немає? Це не привід впадати у відчай, заїдати шоколадом горе і дивитися сльозливі мелодрами . Gazeta.ua підкаже як провести цей день незабутньо, навіть якщо у вас немає кавалера. Пропонуємо вам 5 варіантів альтернативного святкування Дня святого Валентина :

1. Дівочник. Запросіть подруг, які також в це свято залишилися самі і влаштуйте веселощі. Піжамна або костюмована вечірка, бої подушками, смачні коктейлі, плітки і веселі історії все про тих ж чоловіків точно не дадуть вам нудьгувати.

2. Влаштуйте СПА -день. Зберіть декілька подруг і влаштуйте собі тотальний релакс. Зробіть відновлюючі маски для волосся, ніжний пілінг обличчя, парафінові ванночки і звичайно ж масаж. Коли ви з сяючою шкірою і хорошим настроєм вийдете з салону, підвищена увага зі сторони чоловіків вам точно буде забезпечена.

3. Підіть у клуб. На щастя, ви не одна в це свято залишилися без пари. Тому сміливо відправляйтеся танцювати і веселиться. У клубі ви як мінімум зустрінете предостатньо самотніх чоловіків. Ваша поява без супутника дасть їм зрозуміти, що ви не зайняті і готові до нових знайомств. Сміливо одягайтеся як на перше побачення, хто знає, може саме там ви зустрінете того самого .

4. Сімейний день. Якщо ви не любителька гучних вечірок, відсвяткуйте цей день з родиною. Напечіть млинчиків у формі серця, прикрасьте будинок належною символікою і влаштуйте вечір хороших спогадів. Нехай батьки розкажуть вам як вони познайомилися і закохалися.

5. Вечірка для друзів. Влаштуйте свято вільних сердець - побудьте Купідоном . Запросіть одиноких подруг і друзів та влаштуйте бліц-побачення, з умовою, що кожен з учасників повинен буде розповісти 5 своїх позитивних якостей і 5 негативних. Так потенційні партнери зможуть заздалегідь оцінити всі шанси на успіх. А наприкінці вечірки симпатії, що співпали, зможуть отримати контакти один одного.

Зараз ви читаєте новину «5 ідей як провести День святого Валентина, якщо немає коханого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути