середа, 25 березня 2015 14:40

38 весіль в різних країнах відсвяткувала акробатична пара з США
17

Пара з США організувала цілих 38 церемоній в різних країнах, щоб не обмежувати себе одним щасливим днем. А оскільки вони обидва акробати, то їх весільна фотосесія стала абсолютно приголомшливою і неповторною.

Чіта Плат і Райан Вудйярд побралися в минулому році, і з тих пір почали планувати свою весільну подорож. Вони вирішили відвідати так багато місць, скільки тільки встигнуть, і при цьому ще й зіграти в кожному з них весілля. Для своєї незвичайної поїздки вони виділили 3 місяці, і ось, 8 лютого весільний тур розпочався. Кадри, звичайно, виходять на заздрість.

"Багато жінок вкладають всі сили і гроші в один-єдиний день, я ж хочу виходити заміж за свого коханого знову і знову!"- каже дівчина. Кошти для своєї подорожі пара отримує від незнайомих людей в якості пожертвувань для здійснення їх мрії. "Мені здається, що, навіть якщо б ми запросили всіх-всіх, кого ми тільки знаємо, на весілля, було б менше людей, ніж тих, хто нам допоміг в нашому весільному турі. Це вражаючий досвід."

Зараз ви читаєте новину «38 весіль в різних країнах відсвяткувала акробатична пара з США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути