Ексклюзиви
понеділок, 20 жовтня 2008 18:12

Радять носити джинси із краватками та капелюхами
6

Екс-дружина народного депутата Нестора Шуфрича — ”Міс Україна-2007” Наталія Ворона (ліворуч) — прийшла з подругою подивитися на колекцію суконь львівської дизайнерки Олени Даць
Фото: фото: Наталія ЧУБЕНКО
Дівчата в сукнях із крильцями у павільйоні ”Акко Інтернешнл” частують гостей Тижня моди шампанським
Дизайнер Санатан на Тижні української моди походжав у короні, виготовленій із хутра й прикрас
Актор Олексій Вертинський фотографуєть-ся із жінками на показі колекції львівської дизайнерки Оксани Караванської. Він щороку замовляє у неї по 3–4 пальта
Телеведуча Ганна Безулик після Тижня моди збирається купити одяг від  Лілії Пустовіт і Вікторії Гресь

— Не заважайте, автографи після закінчення показу, — каже дизайнер 33-річний Олексій Залевський білявці років 20-ти, яка просить у нього автограф. — Дєвочка, ви краще подивилися б на високу моду.

У виставковому павільйоні "Акко Інтернешнл" на столичному пр. Перемоги у вівторок завершується Тиждень української моди. Тенденції сезону "Весна-літо-2009" демонстрували 47 дизайнерів.

Показ Лілії Пустовіт відкриває модель харків"янка Маша Тельна, 18 років. За кількістю запрошень дівчина належить до 30 найзатребуваніших моделей світу. Кажуть, за вихід на сцену їй платять $70 тис. У вересні Тельна брала участь у Паризькому тижні моди від Будинків "Соня Рікель" і "Крістіан Діор".

— Про гонорар із Машею домовлялися мої колеги. Тому я не знаю, скільки дівчина коштувала мені, — каже Пустовіт.

Модельєрка Вікторія Гресь, 43 роки, показала колекцію джинсів.

— Через свою популярність джинси навесні обійдуть навіть маленьку чорну сукенку, — запевняє Гресь. Дизайнерка виходить на подіум у джинсах і капелюсі. — Будуть модні темні з розкльошеною штаниною і класичною посадкою.

Гресь пропонує носити їх зі смокінгами, жилетами-фраками, шовковими сорочками й мереживними топами.

— Поєднання джинсів із краватками та чоловічими капелюхами цікавіше на жінці, аніж на чоловікові, — коментує постановник шоу і перукар Ірина Дюденко. — У своєму гардеробі маю не один десяток краваток. Вдягаю їх і до суконь, і до блуз.

23-річна Інна Цимбалюк прийшла із подругою. Модель одягнута в чорні вузькі шкіряні штани та напівпрозору блузу.

— Мені подобається жінка-завойовник, — говорить Цимбалюк. — Доки не маю жодної одежини від Гресь, але сподіваюся купити плащ чи джинси.

Початок показу дизайнерки Ольги Громової затягують на годину. Гості очікують у фойє, п"ють шампанське. Охоронці пояснюють, що доки монтують декорації. Обладнання сцени обійшлося в $100 тис.

На подіумі розкидані пластикові стільці, чашки, гриби, долоні. Все — біле, обвите гірляндами із вогниками. Моделі ходять, оминаючи їх.

— Для створення 15-хвилинного показу декорації монтували 150 інженерів, — розповідає Олег Фесенко, керівник модного порталу "Топ Лайф". Він товаришує з Громовою.

Актор Остап Ступка, 41 рік, підбігає до колеги Олексія Вертинського. Той прискіпливо оглядає його гардероб.

— І сумка, і сорочка пошиті Караванською, — каже Ступка. — Шалені фанатки проходу не дають, — хапає Вертинського за лікоть та веде до буфету. — Навіть хвилинки вільної немає, щоб коньяку перед переглядом пригубити.

Зараз ви читаєте новину «Радять носити джинси із краватками та капелюхами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути