Ексклюзиви
вівторок, 16 серпня 2016 06:55

Котли "Стропува" можуть безперервно працювати п'ять діб

— Щорічно тисячі людей стикаються з проблемою вибору опалювального обладнання. Особливо ближче до осені. Ринок пропонує велику кількість котлів. Розібратися в них не так просто. А покупці хочуть і зекономити, і придбати якісне обладнання. Виробництво твердопаливних котлів тривалого верхнього горіння стало революцією в технології опалення. Українсько-литовська компанія "Стропува" пропонує саме такі котли, — каже 40-річний Володимир Віфлянцев, заступник директора зі стратегічного розвитку "Стропува — Україна".

Компанія виробляє котли з 2000-го.

— Литовський інженер Едмундас Штрупайтіс застосував принцип верхнього горіння у твердопаливному котлі. Це дозволило створити економну систему з високим ККД до 90 відсотків за мінімальної витрати палива. Котел "Стропува" здатний безперервно працювати на одній закладці дров близько 30 годин. На брикетах або пелетах — до двох діб, а на вугіллі — до п'яти.

Котлами "Стропува" опалюють будинки площею 20–400 "квадратів". А котельні з каскадом котлів здатні забезпечити теплом приміщення до 2 тис. "квадратів".

— Виробляємо котли трьох видів. Дров'яні — на дровах і брикетах. В ­універсальні можна закладати ще й вугілля. А котли "Стропува"­ ­ІДЕАЛ працюють на всіх цих видах палива плюс на пелетах. Ними зручно користуватися, бо мають мікропроцесорне програмне управління. ІДЕАЛ ­часто ставлять на площі від 400 до 2 тисяч "квадратів". Їх переважно використовують державні установи, сільськогосподарські й будівельні ­фірми. Наші моделі працюють автономно, майже без електроенергії. ­Універсальні конструкції використовують 20 ват. Це менше, ніж звичайна лампочка. Економне споживання палива дозволяє окупити половину вартості котла вже за перший опалювальний сезон. А витрати покриєте за два роки.

Представництва "Стропува" є в усіх областях України.

— Кожен представник має свої ­монтажні бригади. Вони професійно установлять котел і проведуть ­перший запуск. Також котли "Стропува" ­можна придбати в мережах будівельних ­гіпермаркетів. На товар маємо європейські сертифікати й 5-річну гарантію, — додає Володимир Володимирович.

Котли "Стропува" можна вибрати на сайті:

www.stropuva.ua.

Зараз ви читаєте новину «Котли "Стропува" можуть безперервно працювати п'ять діб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути