Ексклюзиви
середа, 27 серпня 2008 18:36

Колонки "Ямаха" добирають до аудіосистем

У середині серпня в Києві на вул. Велика Васильківська, 129, відкрили фірмовий салон-магазин аудіо-техніки японської фірми "Ямаха". Продають акустичні системи, домашні кінотеатри, підсилювачі, музичні центри та DVD-програвачі.

— Шкода, що такого салону не було раніше, — каже 44-річний киянин Андрій Розсоха. — Позаторік купував акустичну систему потужністю 100 Ват. Довелося замовляти систему потрібної конфігурації у приватній фірмі. Друзі порадили купити "Ямаху", їхню акустику вважають кращою в середньому класі — за чистотою звучання перевершує "Філіпс", JVC.

Тоді систему "Ямаха" в жодному із магазинів чоловік не знайшов.

— До цього нашу аудіоапаратуру продавали у звичайних торговельних мережах, — розповідає Олег Чеботарьов із салону"Ямаха". — Купити її можна було не скрізь. Та й новинки потрапляли на їх полиці через кілька місяців після презентації в Японії. Із відкриттям окремого салону цей процес скорочується до кількох тижнів.

На полицях салону-магазину найновіша техніка із цьогорічного каталогу. У скляній вітрині тонка настільна аудіосистема "Ямаха TSX-100" із вбудованими динаміками. Вона дає змогу слухати радіо, CD-диски чи записи із МР-3-плеєра в невеликій кімнаті. Поряд стоять невеликі колонки. Щоб слухати музику, їх підключають до ноутбука чи мобільного телефона через USB-дріт. Пізніше продаватимуть бездротові колонки, які з"єднуються із телефоном чи лептопом через блютуз.

Колонки та підсилювачі продають окремо. Тому можна підібрати акустику залежно від призначення й розміру кімнати. У салоні є демонстраційна зала. Тут можна перевірити звучання колонок.

Крім техніки "Ямаха", у салоні продають техніку фірм "Піонер", "Тошиба", "Танной", "Аудіо Про".

Зараз ви читаєте новину «Колонки "Ямаха" добирають до аудіосистем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути