Ексклюзиви
пʼятниця, 23 січня 2015 16:41
Гунько Олександр
Гунько Олександр
Гунько Олександр

Кремль веде Росію по коридору ганьби

Сепаратисти Донбасу знову провели наших полонених кіборгів по так званому "коридору ганьби", потім поставили на коліна. Виставляють їх як винуватців розстрілу тролейбусу на автобусній зупинці. Підставляють під гнів мешканців Донецька, зазомбованих кремлівською та "новоросійською" пропагандою.

На іншому відео бачимо, як до місця трагедії привели в наручниках полоненого за два дні до того українського підполковника Олега Кузьміних, командира 90-го десантно-штурмового батальйону. Його теж принижують і намагаються звинуватити у цьому злочині.

Зрозуміло, що справжні воїни так не чинять. Вони поважають навіть ворога. До таких дій вдаються тільки гопники, люди з комплексами неповноцінності, морально нерозвинені і психічно збочені. Знущатися над полоненим – це все одно, що бити лежачого, який не може дати тобі відсіч. Хіба може таке собі дозволити справжній чоловік?

Утім, це все яскраві прояви справжнього "русского мира", який принесли на танках і ракетних установках в Україну Путін і його приспішники. Відверта брехня, цинізм, підлість, жорстокість, тероризм, підступність, обмови, мародерство, бандитизм, гопництво – ось які "духовні скрепи" хочуть розповсюдити по світу московські яструби.

– І жалко, і страшно при думці про те, як ми будемо жити після всього, що натворили в Україні, – сказав недавно російський поет Ігор Іртеньєв. На жаль, росіян, які розуміють, що здійснила їхня країна в Криму і на Донбасі, вкрай мало. Агресивна більшість вірить імперській пропаганді навіть після тисяч "вантажів 200", які регулярно надходять у різні регіони федерації.

Підполковник Кузьміних під час свого хресного ходу поводиться гідно і мужньо. І це єдино правильна поведінка в такій ситуації. Нескорені не мають ганьби. Захищати рідну землю – не сором, а честь. Відстоювати незалежність Вітчизни – доблесть і звага.

Насправді це Кремль веде Росію по всесвітньому коридору ганьби. Бо такого масового божевілля людство не знало давно. Та росіянам варто зрозуміти: Путін колись таки піде з Кремля, а їхня національна ганьба залишиться з ними на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Кремль веде Росію по коридору ганьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути