понеділок, 17 листопада 2014 07:45

У вино з апельсинами доливають шампанське

— До пасти та лазаньї зазвичай подають сухе червоне вино, — каже Олена Миронюк, 24 роки, з Вінниці. — Я роблю легший варіант з апельсинами.

У келих кладе дві апельсинові дольки. Наливає по чарці сухого червоного вина й апель­синового соку.

— Соку — трошки менше, щоб не зник смак вина. Додає чайну ложку цукрового сиропу або цукру. Перемішую ложкою. Доливаю трохи шампанського, краще рожевого. Кладу один-два кубики льоду.

Зараз ви читаєте новину «У вино з апельсинами доливають шампанське». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути