понеділок, 25 квітня 2016 07:00

У крюшон додають мед і дрібку імбиру

— Люблю крюшони. Мені дуже смакує холодна суміш вина, шампанського та фруктів, — каже 34-річна Валерія Пилипчук із Хмельницька. — Беру кілограм ягід. Зараз використовую морожену полуницю й малину. Змішую з кількома ложками цукру. Додаю півсклянки вишневого сиропу та склянку лікеру. І хай усе це 4 години настоїться.

Миє в гарячій воді апельсин і лимон. Нарізає кружальцями і додає до ягід. Вливає пляшку охолодженого білого вина й шампанського. На чайну ложку меду притрушує дрібку імбиру.

— Не перестарайтеся зі спеціями, бо вони спотворять винний смак.

Проціджує. Розливає в келихи. Миє та обсушує листя м'яти. Прикрашає крюшон і подає гостям.

Зараз ви читаєте новину «У крюшон додають мед і дрібку імбиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути