Ексклюзиви
понеділок, 13 лютого 2017 05:10

Салат "Сердечко" посипають гранатом

— Для романтичної вечері не готую "важких" страв. Найкращі — закуски та салати. Мій улюблений називається "Сердечко". Продукти в ньому складаю шарами, — каже киянка 28-річна Уляна Мурик. — Купила миску в формі серця.

Варить окремо два середніх буряки та 200 г курячого філе в підсоленій воді. Охолоджує м'ясо і розбирає на волокна. Кладе його на дно миски. Невелику цибулину чистить і нарізає тонкими пів­кільцями. Обсмажує її з 2 ст. л. олії 2 хв. до м'якості. Викладає на філе та змащує майонезом. Варить два яйця, охолоджує. Натирає на крупній тертці і кладе в салат. Мастить майонезом. Всипає 0,5 ч. л. солі та 1/3 ч. л. чорного меленого перцю. Тре 150 г твердого сиру і знову змащує майонезом.

— Щоб салат виглядав ефект­ніше, посипаю гранатом. Розбираю його та щедро прикрашаю страву.

Ріже гострим ножем 100 г волоських горіхів і сипле поверх сиру.

— Щоб настроїтися на романтичний лад, у страву додаю афродизіаки. Це продукти, що підвищують сексуальне бажання. Сюди підійдуть авокадо чи горіхи.

Чистить буряк і натирає на крупній тертці. Викладає його зверху та з боків салату. Змащує майонезом і посипає гранатовими зернами. Ставить страву в холодильник на 3 год. настоятися.

Зараз ви читаєте новину «Салат "Сердечко" посипають гранатом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути