понеділок, 02 березня 2015 05:55

Салат із мідій заправляють медом

— М'ясо мідій має ніжний і приємний смак. Овочі його підкреслюють, — каже шеф-кухар столичного ресторану "Кул Фуд" 46-річний Олег Білоус. Для відвіду­вачів закладу готує салат із мідій та помідорів.

Бере 100 г листового салату, по 200 г заморожених мідій, помідорів і цибулі.

— Найкраще підходять варено-заморожені мідії. Їх достатньо розморозити. Додаю порізані кубиками помідори й нарізану півкільцями ялтинську цибулю. Не мариную її, бо солодка. Для заправки салату змішую по столовій ложці соєвого соусу, оливкової олії, пів столової ложки бальзамічного оцту й чайну ложку меду. Додаю дрібку чорного меленого перцю. Салат готую за 10 хвилин. Смачний і корисний. Сподобається тим, хто слідкує за фігурою. Овочі містять усі вітаміни, а в мідіях білка більше, ніж у рибі чи телятині.

Зараз ви читаєте новину «Салат із мідій заправляють медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути