— Люблю ягоди. У сезон роблю багато напоїв із них. Мій улюблений коктейль — полунична маргарита, — каже 25-річна Наталія Скопун із Чернігова. — На відміну від класичного рецепту, краї склянки змащую не солоним "снігом", а солодким.
У блендер кладе 1 кг полуниці, 100 г цукру, вливає 150 мл апельсинового соку. Все подрібнює.
Додає 150 мл рому та 2 ст. л. лимонного соку.
— Цікавішим смак виходить виходить, якщо додати текілу, — продовжує.
Прикрашає склянки "снігом". Вмочує краї в лимонний сік, потім — у цукор. Сік можна не вичавлювати, а змастити шматком лимону. Розливає коктейль, щоб не зачепити коло з цукру. Окремо подрібнює лід і додає в напій. Подає на стіл.
×
Коментарі