Ексклюзиви
понеділок, 27 липня 2015 06:55

Крем-суп заправляють грибним бульйоном

— Прості страви — найсмачніші. Особливо крем-супи, — каже Олексій Повторейко, шеф-кухар шотландського дому-ресторану "Віскі Корнер" у центрі столиці.

На порцію супу з грибів і картоплі готує грибний відвар. Дві свіжі ­печериці варить з двома склянками води 20 хв.

— Коли бульйон готовий, проціджую і солю. Можна під час варіння додати спецій, замішати по чайній ложці борошна і вершкового масла, долити трохи вершків. Тоді подають як окрему страву. Їдять із свіжим хлібом і беконом.

Дві маленькі картоплини нарізує кубиками. Трохи меншими — цибулину, корінь селери, морквину і 50 г бекону.

— Окремо у глибокій посудині доводжу до кипіння півтори склянки води. Всі складники проварюю до готовності. Заливаю грибним бульйоном, ще раз солю і перчу. Все подрібнюю блендером. Маса має стати однорідна і без грудок. 300-грамова порція втамовує голод. Грибний бульйон додає вишуканості, бекон — пікантності. Біля нашого ресторану багато офісів. Коли приходять поїсти — беруть цей суп.

Зараз ви читаєте новину «Крем-суп заправляють грибним бульйоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути