понеділок, 30 березня 2015 05:15

Імбир настоюють на горілці

— Гострий корінь імбиру — гаряча спеція, поліпшує травлення і кровообіг, — каже 26-річний Мирослав Майтеко з Дніпропетровська. — Тому випиваю 50 грамів імбирної наливки перед їжею.

Корінь імбиру чистить і ріже скибками. Перекладає у чисту банку. 10 родзинок миє та сипле до імбиру. Заливає 0,5 л горілки. Додає столову ложку меду. Закриває кришкою і ставить у темне місце.

— Головне, щоб горілка була хороша, тоді вийде смачна наливка. Може стояти два-три місяці.

Зараз ви читаєте новину «Імбир настоюють на горілці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути