Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2014 05:50

Єврейська наливка готова за місяць

— Після обіду євреї п'ють наливки. Це суто їхній напій, — каже Артем Апанасенко, бармен столичного ресторану єврейської кухні "Цимес".

Пропонує дегустаційну дошку з наливок власного виробництва. Смородинову, малинову, полуничну й вишневу роблять улітку, а журавлину — восени.

— Будь-яку готують за одним рецептом. Півкіло ягід заливають літром горілки. Настоюють місяць і до смаку розводять цукровим сиропом. Його варять із кілограма цукру й 2 літрів води. Духмяних трав та спецій у єврейські наливки не додають, аби не перебивали аромату ягід.

 

Зараз ви читаєте новину «Єврейська наливка готова за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути