Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2015 05:45

Амаретто роблять з пепсі-коли

Амаретто з пепсі-коли на основі пляшки горілки 60-річна Софія Коптєва із села Кульчин на Волині робить за кілька хвилин.

— Не треба настоювати, як наливку чи дорогі шейкери й лікери, як по телевізору показують. Раз-два — і готово.

Всипає в літрову банку 2 ст. л. цукру та заливає 0,5 л горілки. Закриває капроновою кришкою, щоб не розлити. Калатає банкою, доки розчиниться цукор. Додає кілька крапель мигдальної есенції та 0,33-літрову пляшку пепсі-коли.

— Амаретто готове. Есенція додає присмаку кісточок. Пепсі з горілкою можна вилляти на цукор. Але зафарбується. Тоді погано видно, чи весь цукор розчинився.

Зараз ви читаєте новину «Амаретто роблять з пепсі-коли». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути