Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2014 19:38

Вінілові спідниці носять з "чоловічими" черевиками
4

Все частіше ми можемо спостерігати в останніх дизайнерських колекціях незвичайні і цікаві речі. Претензійні на перший погляд, вони допустимі в повсякденному гардеробі. Однією з таких речей і стала спідниця з вінілу.

Спідниці з вінілу, латексу, лакованої шкіри взаємозамінні, тому якщо у вас вже щось блискуче і непристойне лежить в шафі - діставайте. Разом зі спортивними світшотами і светрами, адже саме вони найкраще поєднуються зі спідницею з провокаційного матеріалу.

Вінілова спідниця повинна бути довжиною нижче колін. Втім, міні теж допустима, але якщо інший одяг в ансамблі максимально закритий. Приклади Леді Гаги і Кім Кардашьян не дуже вдалі, проте в багатьох онлайн-магазинах є невеликі підказки, що з чим носити.

Безпрограшний варіант - спідниця-олівець цукеркового або коричневого кольору в поєднанні з жіночною блузою або джемпером з джерсі. Що стосується взуття, остерігатися варто лише високих підборів - сучасно і, головне, доречно вінілова міді виглядає зі всілякими варіаціями чоловічого взуття, сліпонами або, в крайньому випадку, лаконічними босоніжками на витонченому ремінці.

Зараз ви читаєте новину «Вінілові спідниці носять з "чоловічими" черевиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути