середа, 26 листопада 2014 16:02

"У новому році вдягайтеся у синє й зелене" - дизайнер Юлія Айсіна
5

Фото: надані Юлією Айсіною

Дизайнер Юлія Айсіна радить у новому році обирати одяг стриманих кольорів і витонченого крою і з натуральних тканин. Для зустрічі Нового року - ідеальні синій і зелений.

"2015 рік перебуває під заступництвом Синьої Дерев'яної Кози (у деяких інтерпретаціях зеленої). Вона має ідеальні манери, елегантна й аристократична, їй притаманний просто ідеальний смак. Коза дуже яскрава, ефектна і товариська представниця наступного року, - розповідає дизайнер. - Вона любить свята і веселощі. При виборі новорічного вбрання варто віддавати перевагу улюбленим кольорам господині року, а саме синьому, зеленому. Але Коза поставиться прихильно не тільки до всіх відтінків синього й зеленого, її порадують і натуральні кольори. Наприклад, відтінки коричневого, сріблясто-сірі, бежевий".

Юлія Айсіна радить надавати перевагу натуральним тканинам і відмовитися від синтетики.

"Забудьте про штучні матеріали і яскраві кольори. Не раджу жовтий або оранжевий. Відверто яскраві кольори повинні бути присутніми тільки в якості акценту. Коза є символом природності і натуральності, тому тільки костюми з натуральних тканин будуть повною мірою відповідати духові прийдешнього року. - говорить Юлія Айсіна. - Зустрічайте Новий рік в одязі з м'яких і натуральних тканин - наприклад, це може бути замша, оксамит, кашемір і шерсть. Відмовтеся від синтетики, навіть якщо сукня з неї вам дуже подобається".

Крій суконь, за словами Юлії, має бути максимально простим та елегантним, не переобтяженим зайвими деталями.

"Обирайте вбрання з красивої тканини і елегантним кроєм основних ліній, і уникайте розмаїття прикрас. Звичайно, такі деталі можуть бути присутніми, але це має бути щось витончене і невелике. До того ж ці акценти не повинні відволікати увагу від основного крою. Наприклад, можна використовувати невелику драпіровку або ж витончену вишивку з бісеру" - підкреслила дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «"У новому році вдягайтеся у синє й зелене" - дизайнер Юлія Айсіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути