четвер, 23 квітня 2015 12:05

У Дніпропетровську відкрилася школа для моделей plus size
3

Попит на моделей plus size зростає з кожним днем. І в Україні швидко підхопили цю тенденцію.

Так, дніпропетровчанка Оксана Черечеча вирішила допомогти українським дівчатам з пишними формами опинитися на подіумах і зніматися в фотосетах для модних журналів. Вона відкрила школу і модельне агентство саме для пампушок, повідомляє kp.ua.

На сьогодні школа має вже 12 випускниць, яким від 18 до 35 років. Найважчим для випускниць, за їх визнанням, виявилося дефіле по подіуму. Дівчата провели на 15-сантиметрових підборах чотири години, займаючись за прискореним курсом. Нових учениць, які почали освоювати повний тримісячний курс, ці страшилки не лякають.

Читайте також: Бренд спідньої білизни протиставив повних моделей ангелам Victoria's Secret

Крім дефіле майбутні моделі займаються ще акторською майстерністю, навчаються мистецтву позування перед об'єктивом, з ними працюють стиліст і дієтолог. У кого що явно зайве - намагаються прибрати.

"Я проти розпливчатої маси, - каже директор школи. - Нехай дівчата повненькі, але вони повинні бути підтягнутими! Як кажуть в народі - фігуристими!"

Майже всі дівчата вже планують піти по шляху модельного бізнесу, брати участь у показах і кастингах. Тим більше що з ними укладають контракт у місцевому модельному агентстві, на основі якого і відкрита школа.

Читайте також: Модель розміру XXL знялася для реклами купальників

"Адже ми робимо свою лінію одягу, співпрацюємо з магазинами, які продають одяг для повненьких жінок, - говорить директор агентства Оксана Черечеча. - А в 2016 році плануємо провести конкурс краси серед пампушок. Крім того, будемо відправляти наших моделей в Азію, Європу і Америку".

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську відкрилася школа для моделей plus size». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути