четвер, 23 жовтня 2014 18:45

У 2014 році в деяких країнах жінкам заборонили носити сукні і навіть спідню білизну

У 2014 році в деяких країнах жінкам заборонили носити сукні і навіть спідню білизну

В наш час рекомендації у виборі одягу зазвичай стосуються дрес-коду. Але разом з порадами стилістів існують і більш жорсткі рекомендації. У 2014 році деяким жінкам світу значно обмежили гардероб.

Легінси

У березні 13-річним американським дівчатам заборонили носити легінси, оскільки вони занадто відволікають хлопчиків під час навчального процесу. Ще раніше аналогічна заборона пройшла у школі в Мічигані.

Спідниці

В Англії близько 250 дівчаток були випроводжені зі школи через те, що їх спідниці були дуже короткі. А в Уганді, в лютому, жінкам і зовсім заборонили міні-спідниці, що викликало протест сотні дам.

Штани

У липні в Єгипті православний єпископ заборонив християнським жінкам носити штани, блузки і макіяж в церкві. В Англії у вересні ученицям заборонили одягати штани, які сильно облягають стегна.

Спідня білизна

Пастор в Кенії в лютому заборонив парафіянам жіночої статі одягати спідню білизну в церкву, оскільки це нібито не дозволяє відчувати себе ближче до Бога. Також у лютому поліція Казахстану затримала жінок на акції протесту проти заборони на мереживну білизну. Жінки в знак незгоди наділи білизну на голову.

У травні студентів Канади зобов'язали носити сорочки і топи на широких шлейках, які будуть прикривати бретельки спідньої білизни.

Макіяж

У Великобританії в січні BBC заборонила жінкам-ведучим дитячих програм використовувати червону помаду через підвищену сексуальність "у повітрі".

Сукні

У вересні в школі у Флориді 15-річна студентка була змушена носити "костюм ганьби", після того, як її плаття було названо занадто коротким.

У квітні в Північній Кароліні випускницю попросили покинути торжество через те, що вона в штанах, а у травні у Вірджинії, 17-річну дівчину посоромили за довжину випускної сукні, яка провокувала на "сороміцькі" думки хлопчиків.

Зараз ви читаєте новину «У 2014 році в деяких країнах жінкам заборонили носити сукні і навіть спідню білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути