Ексклюзиви
четвер, 02 жовтня 2014 13:10

Стеллу МакКартні розкритикували за пропаганду анорексії

Британський дизайнер Стела Маккартні опублікувала в Instagram фото худосочної моделі чим викликала хвилю обурення.

 

Стелла Маккартні прокладала шлях до слави не скандалами і провокаціями, а наполегливою працею. Але її репутація була заплямована одним інцидентом. У своєму Instagram дизайнер опублікувала знімок моделі в майці зі своєї останньої колекції. Шанувальники відзначили, що дівчина швидше за все страждає анорексією і звинуватили Стеллу в тому, що вона дає неправильний посил. Одна з фоловерів фотоблогу навіть написала: "Стела, Вам повинно бути соромно! Я думала, що Ви створюєте одяг для нормальних жінок".

Стелла Маккартні і її команда швидко відреагували на критику і замінили фотографію. Тепер на її місці красується модель Малаіка Ферт в аналогічному вбранні. Крім того, дизайнер принесла свої вибачення: "Ми повинні бути уважнішими... Цей знімок був на швидку руку, який ми зробили бекстейдж і виставити його - було просто помилкою. Ми прислухалися до наших фоловерві і просто замінили його. Ми можемо лише вибачитися перед тими, кого образили".

Зараз ви читаєте новину «Стеллу МакКартні розкритикували за пропаганду анорексії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути