середа, 27 серпня 2014 11:13

Співачка Еріка стала обличчям осінньо-зимової колекції Андре Тана
10

Еріка представила нову колекцію демократичного бренду Андре Тана a.Tan осінь-зима 2014-2015, присвячений 23-й річниці незалежності України.

Лейтмотивом рекламної кампанії нової колекції став патріотичний образ, який приміряла Еріка - вишиванка від a.Tan, бомбери і сукні з традиційною українською вишивкою в сучасній інтерпретації, а також знаменитий аксесуар від Андре Тана - клатч Кобзар. Традиційно для бренду a.Tan, 65% нової колекції склали сукні.

Еріка вже давно знайома з Андре Таном. До речі, саме вона придумала слоган для демократичної лінії a.Tan - Одяг, яка приносить удачу. Кілька років тому співачка зізналася дизайнеру, що коли надягає на сцену його вбрання, концерт обов'язково проходить з аншлагом.

Презентація нової колекції і приурочена до відкриття Інтернет-магазину, який стартує днями. 10% від продажів в Інтернет-магазині будуть передані на допомогу дітям, які стали заручниками ситуації в країні і вимушено переселилися зі сходу України в Київ та інші міста.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Еріка стала обличчям осінньо-зимової колекції Андре Тана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути