вівторок, 21 лютого 2017 11:42

Скульптурні сукні з оборками - тренд Тижня моди в Лондоні
10

Фото: vogue.ua

Показ Бренду Burberry став кульмінацією Тижня моди в Лондоні. Дизайнер Крістофер Бейлі присвятив нову весняно-літню колекцію життю та творчості Генрі Мура - британського художника та скульптора. Його роботи стали декораціями до шоу.

Моделі вийшли на подіум в сукнях складного крою, об'ємних накидках та джинсових комбінезонах. Класичні тренчі набули виразності, светри перетворилися на футуристичні витвори мистецтва. Асоціації зі скульптурами викликали об'ємні сорочки, щедро прикрашені воланами, асиметричні трикотажні топи та накидки, зв'язані з щільних шнурів.

Сам Бейлі ще задовго до показу наголосив, що хоче повернутися до коріння. Подивитися по-новому на улюблені усіма британцями речі - від твіду до в'язаних кардиганів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Сильвестра Сталлоне пройшлася по подіуму на Тижні моди в Лондоні

Варто зазначити, вже другий сезон поспіль бренд Burberry демонструє колекції по системі see-now-buy-now. Старт продажів починається відразу після шоу. Дизайнер впевнений, що сучасний світ хоче купувати тут і зараз.

Музикант та дизайнер Каньє Уест продовжує шокувати модників своїми колекціями. Для сезону осінь-зима 2017/18 запропонував звернути увагу на денім та вуличний стиль.

Зараз ви читаєте новину «Скульптурні сукні з оборками - тренд Тижня моди в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути