понеділок, 01 вересня 2014 16:05

Польський дизайнер створила колекцію футуристичних прикрас
7

Польський дизайнер Єва Сливінська представила лінійку прикрас The Living Points Structure.

Вироби сильно відрізняються від звичних нашому оку прикрас. Предмети складаються з прозорих пластикових ниток, які вигинаються дугами. З'єднують нитки еластичні полівінілхлорідові стрічки. Кінчики вигнутих "шипів" укомплектовані невеликими металевими циліндрами, які врівноважують прикраси.

Нескладно здогадатися, особливо поглянувши на вироби, що предмети реагують на найменші рухи того, хто їх носить. За словами дизайнера, саме це і лягло в основу концепції створення.

Сливінська починала роботу над своїми прикрасами ще під час навчання в Познанському університеті мистецтв. Єва намагалася уявити, як люди буду прикрашати своє тіло в майбутньому. Дизайнер вирішила, що прикраси швидше за все будуть не на тілі, а парити поруч, транслюючи емоційний стан.

Інноваційність виробів Єва підкреслила призначенням прикрас - вироби створені для носіння на колінах, стегнах, руках та спині.

Зараз ви читаєте новину «Польський дизайнер створила колекцію футуристичних прикрас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути