Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2014 13:19

Nike випустив нову модель бігових кросівок - LunarGlide 6
6

Nike представив нові кросівки для бігу на довгі дистанції - модель LunarGlide 6 з'явиться в офіційних магазинах бренду вже в серпні.

Вирішальним фактором при виборі дизайну для нових LunarGlide 6 стали експлуатаційні якості. Команда головного дизайнера напрямки Footwear Роба Вільямса надихалася сучасною архітектурою і мінімалізмом, грунтуючись на яких були знайдені нові колірні рішення і візерунки.

Верхня частина кросівка поєднує в собі м'який пінний прошарок і дихаючу, неймовірно легку сітчасту вставку, адаптивну до форми стопи.

Щоб підвищити стійкість, дизайнери збільшили кут пронації стопи завдяки технології Dynamic Support, двоступеневої системи міжпідошви, вперше представленої в оригінальних LunarGlide в 2009 році. Як завжди, при створенні моделі враховувалися відгуки видатних спортсменів.

Nike LunarGlide 6 презентують полегшений пінний прошарок Lunarlon для надм'якої, невагомою і адаптивної амортизації. Технологія Lunarlon являє собою амортизаційну піну, яка змінює форму залежно від тиску, нахилу і індивідуальних особливостей стопи.

Зараз ви читаєте новину «Nike випустив нову модель бігових кросівок - LunarGlide 6». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути