Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2015 11:12

Наталі Портман привела чоловіка подивитись показ Dior
20

Фото: Reuters

У Парижі стартував Тиждень високої моди, в Музеї Родена продемонстрували кутюрну колекцію Dior весна-літо 2015. Гостями шоу легендарного французького бренду стали Наталі Портман з чоловіком Бенджаміном Мільпье, Наталія Водянова, Олена Пермінова, Анна Делло Руссо та інші.

На думку креативного директора Dior Рафа Сімонса, варто зустрічати весняно-літній сезон в знакових для модного Будинку сукнях силуету new look - але на цей раз Сімонс відступає від класики і сміливо розділяє їх на дві частини, перетворюючи в комплекти з спідниці і кроп-топа. І, незважаючи на квітковий принт, доповнює не надто романтичного виду ботфортами.

Обов'язкове нотка футуризму: навіть прості сукні в смужку або квіточку знаходять "космічне" звучання, коли до них додають мерехтіння пластика і прозорі плащі.

Смужка, до речі, один з ключових малюнків колекції - причому як звичайна, так і вигнута, що створює гіпнотичні візерунки в дусі 70-х.Не менше надихають дизайнера квіткові мотиви в різному виконанні.

Що стосується палітри сезону, то вона вкрай різноманітна: зелений, синій, помаранчевий, червоний і білий - це лише деякі з представлених на подіумі квітів, причому в деяких образах присутні вони всі разом.

Зараз ви читаєте новину «Наталі Портман привела чоловіка подивитись показ Dior». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути