четвер, 05 березня 2015 18:34

"Найкрасивіший злодій" підкорить світ моди

Автор: vk.com
 

 "Найкрасивіший злочинець", який минулого року прославився завдяки своєму тюремному фото, Джеремі Мікс, всерйоз планує побудувати кар'єру моделі і актора. Цим він і займеться, коли вийде з в'язниці.

Нагадаємо, що 19 липня поліція каліфорнійського міста Стоктон розмістила на Facebook тюремне фото - магшот - 30-річного Микса. Після цього чоловіка буквально завалили компліментами: багато дівчат визнали його дуже привабливим.

Затримали потенційну зірку подіуму в ході поліцейського рейду. Джеремі був звинувачений у незаконному зберіганні боєприпасів і вогнепальної зброї, його засудили до 27 місяців в'язниці, проте очікується, що на волю він вийде вже в листопаді.

За инфрмацією ABC News, у Микса вже з'явився агент - Джим Джордан з модельного агентства White Cross Management. За його словами, перед Джеремі відкривається "ціле море можливостей" - залишилося тільки дочекатися його звільнення.

Сам Мікс не приховує, що все, що відбувається йому лестить:

"Завдяки всьому цьому я зможу змінити своє життя і забезпечувати сім'ю. Ніколи не думав, що хтось так оцінить мою зовнішність. Я вдячний долі", - говорить Джеремі Мікс.

Перебуваючи в ув'язненні, Джеремі працює над своєю фігурою, щоб незабаром явити себе світу моди у всеозброєнні.

"Я правильно харчуюся і веду дуже активний спосіб життя: віджимаюся, підтягуюся, роблю вправи", - говорить молодий чоловік.

У вільний час Мікс читає листи - не тільки від близьких, але і від безлічі незнайомих людей:

"Мене підтримує сім'я, друзі і мої шанувальники - кожен місяць я отримую від них сотні листів. Я так вдячний всім за підтримку!", - каже "найкрасивіший злочинець"

Чоловік підтвердив, що його цікавить не тільки модельний бізнес, але й акторська кар'єра - в цьому напрямку він теж має намір працювати.

Зараз ви читаєте новину «"Найкрасивіший злодій" підкорить світ моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути