четвер, 14 квітня 2016 12:30

Мініатюрним дівчатам пасує силует русалки

Мініатюрним дівчатам пасує силует русалки

Зріст Юлії Самсонеко з Миколаєва – 152 см. Вона має власне ательє з пошиття жіночого одягу на замовлення.

"З проблемою одягу для невисоких людей я зіштовхнулася ще в школі, – розповідає дівчина Gazeta.ua. – Адже в магазинах на вішаках зазвичай модний одяг для тих, чий зріст понад 170 см, а мені не залишалося нічого іншого, як купити одяг, що сподобався, і нести в ательє, щоб його підшивали".

Сьогодні дівчина допомагає жінкам невисокого зросту виглядати красиво і стильно.

"Насправді маленький зріст для жінки має багато переваг. Потрібно лише уміло користуватися ними. Мій чоловік, зріст якого 180 см, зізнався мені, що його полонили мої мініатюрні параметри", – посміхається Юлія.

Чимало невисоких красунь є і серед зірок Голлівуду, - Сара Джесіка Паркер, Різ Візерспун, Сальма Гайєк, – які успішно підкорюють серця чоловіків.

Ось деякі підказки від Юлії, щоб при виборі одягу маленький зріст став вашою перевагою.

1. Мініатюрним дівчатам варто вибирати одяг з прямим, вузьким, облягаючим або А-подібним силуетом. Пасуватимуть сукні із завищеною талією, а також спідниці з розрізом. Перевагу варто надавати однотонному вбранню.

2. На мініатюрних жінках добре виглядають речі з вертикальними лініями.

3. Відкрита зона декольте і V-подібний виріз візуально подовжують верхню частину тулуба, а ось від прямокутного вирізу або вирізу-човника краще відмовитися.

4. Не варто носити одяг із горизонтальними візерунками, малюнок в клітинку, великі принти. Світлий верх і темний низ – також не найвдаліше поєднання для невисоких дівчат.

5. Щоб підкреслити талію, вибирайте силует з подовженим ліфом і тонким поясом. Широкі пояси і масивні шарфи вкорочують фігуру. Головне правило – не обтяжувати верх.

6. Ефектним буде силуету русалки. Обтягуючі сукні вигідно підкреслюють стегна, а нижня частина спідниці, виконана у вигляді шлейфу, візуально подовжує фігуру.

7. Худенькі дівчата ідеально виглядають у спідницях широкого покрою і болеро. Пишненьким дівчатам підійде класична спідниця-олівець.

8. Підходять вузькі прилягаючі джинси і брюки, що подовжують лінію ноги. А ось капрі та бриджі візуально роблять ноги коротшими.

9. Пальто потрібно підбирати з добре окресленим плечовим поясом. Оптимальна довжина – вище колін.

10. При виборі взуття надавай перевагу туфлям-човникам чорного або тілесного кольору.

Читайте також: Марка Incanto представила спокусливу колекцію для форм plus-size

Зараз ви читаєте новину «Мініатюрним дівчатам пасує силует русалки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути