Ексклюзиви
пʼятниця, 29 липня 2016 13:43

"Ми носимо те, що хочемо" - модель plus-size закликає дівчат не соромитися свого пишного тіла

Блогер та plus-size модель з Лос-Анджелеса Сімон Маріпоза створила новий хештег у соціальній мережі - #WeWearWhatWeWant . Перекладається як - "ми носимо те, що хочемо". 23-річна дівчина придумала цей хештег після того, як побачила пост в Twitter про те, як дівчину на пляжі висміяли перехожі.

"Кожна дівчина plus-size не повинна терпіти засудження на свою адресу з приводу того, що їй варто чи не варто носити. Оголяти своє тіло можуть не тільки худі дівчата. Перестаньте засуджувати те, що дівчата з формами носять одяг, який дозволяє тілу дихати. Складати наші гардероби - не ваша робота "- написала в своєму Twitter Сімон.

Автор: cosmo.com.ua
 

Блогер вже набрала 11 тис. прихильників у Twitter та 37 тис. - в Instagram. Дівчина поставила мету поширити по всьому світу свій хештег. В даний момент хештег набрав вже 1465 фотографій в Instagram.

Автор: cosmo.com.ua
 

Симон Маріпоза розповіла онлайн-виданню BuzzFeed про час, коли вона не любила своє тіло: "У мене була занижена самооцінка. Я носила одяг, який приховував мої ноги, руки та живіт. Але з часом я перестала дозволяти суспільству диктувати, що мені слід носити. Я почала одягати речі, про які завжди мріяла та в яких відчуваю себе гарною."

Автор: cosmo.com.ua
 

Своїм прикладом модель надихнула інших дівчат бути самими собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моделі plus-size представили нову рекламну компанію Nike

Зараз ви читаєте новину «"Ми носимо те, що хочемо" - модель plus-size закликає дівчат не соромитися свого пишного тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути