середа, 01 жовтня 2014 18:00

"Мамині" джинси стали останнім писком моди
5

З недавнього часу в моді знайшли своє місце джинси "старого зразка", або так звані mom jeans.

Голосніше за всіх mom-джинси заявили про себе в ефірі шоу "Saturday Night Live", що висміює їх асексуальність, прозвучала фраза: "У День матері не даруйте парфуми. Подаруйте їй те, що означає, що вона більше не жінка, а мати". Колись жінки, зав'язнули у побутових справах, фізично не встигали відстежувати модні тенденції і вимушено носили mom jeans, а ми до них повертаємося навмисно. Втім, одягом для домогосподарок ці джинси теж не назвеш - досить згадати невигадливий спосіб героїв "Беверлі Хілз", який потіснив в 90-х провокаційні образи Брук Шилдс у рекламі Calvin Klein.

Парадокс таких змін у моді в тому, що ми втомилися цілодобово бути ідеальними, від тісних штанів, коротких спідниць, які потрібно поправляти через кожні п'ять хвилин, високих підборів. Спортивне взуття за останній рік прижилося в гардеробі не тільки активних бізнес-вумен, але і редакторів світового глянцю, а ось до безформенного деніму ми тільки звикаємо. Комфорт нині головний соціальний тренд. І mom jeans як раз те, що потрібно - вільні джинси прямого крою з високою талією.

Mom-джинси можуть стати прекрасною основою базового гардеробу - до них підберіть сорочку класичного крою, теплий светр або вільний піджак чоловічого крою наверх, кросівки або босоніжки на стійких підборах.

Добре mom виглядають з укороченими топами і лаконічними футболками, чоловічими черевиками і джинсовими куртками - в цілому, з усіма улюбленими універсальними речами.

Зараз ви читаєте новину «"Мамині" джинси стали останнім писком моди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути