Ексклюзиви
середа, 30 липня 2014 16:36

Крістіан Лубутен випустив лінію лаків для нігтів
4

Знаменитий дизайнер взуття Крістіан Лубутен запропонував модницям серію лаків для нігтів.

Рішення випустити колекцію лаків цілком закономірне для дизайнера, чиї вироби стали такими знаменитими почасти завдяки червоному лаку. Легенда свідчить, що в 1992 році вийшла колекція взуття (третя по рахунку), яка засмутила дизайнера. Вироби виглядали зовсім не так, як на ескізах.

Тоді майстер узяв флакончик червоного лаку у асистентки і, не звертаючи уваги на опір, пофарбував підошву взуття в яскраво-червоний зухвалий колір.

Відповідно, Крістіан цілком логічно вирішив почати виробництво косметичних засобів з лінії лаків для нігтів. Приголомшлива історія успіху взуття дизайнера з застосуванням лаку знайшла відображення в дизайні флакончиків - кришечки нагадують підбори-шпильку, які вінчає червоний фон.

Перший лак, відтінку Rouge Louboutin, вже заявлено на продаж у нью-йоркському Saks Fifth Avenue. Під рекламу нового продукту відведено п'ять вітрин універмагу, які будуть оформлені як панорама деякого міста Лубівілля. Інші кольори колекції надійдуть у продаж 31 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Крістіан Лубутен випустив лінію лаків для нігтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути