Ексклюзиви
неділя, 19 жовтня 2014 23:59

Катерина Бужинська показала речі вінницького дизайнера
22

Фото: Валентина Мураховська

 Співачка Катерина Бужинська вийшла на подіум в ролі моделі в сукні вінницької дизайнерки Світлани Теренчук. За день до показу демонструвала вбрання на власному концерті у Софії в Болгарії, де виступала перед 4 тисячами глядачів.
"Усі в захваті від таких ексклюзивних речей, які шиє Світлана, - каже, Катерина Бужинська. Цю сукню дизайнер пошила без жодної примірки, а сидить на мені ідеально. Це говорить про неабиякий талант і професійні здібності. В мене є кілька суконь від Теренчук. І всі вони дуже гарні і оригінальні"
Вінницький дизайнер Світлана Теренчук продемонструвала нову колекцію одягу "Відтінки щастя". Восени і взимку знову буде багато національної символіки. Окрасою жінок стануть віночки, аксесуари та прикраси з шерсті. Стиль одягу досить різний. Світлана хотіла підкреслити, що для кожної жінки щастя своє.
"Сукні досить сильно відрізняються . Є легкі з шовку. Є такі, що спідничка стоїть, на них використала спеціальну нову тканину неопрен, вона не дає змінювати форму спідничці. Є і повсякденні сукні і сценічні. Я хотіла показати, що для кожного щастя може бути як дуже яскравим, так і тихим і буденним, все переплетено, і багато різних стилів. Тут і класика, і тридцяті роки, і сучасність, і романтизм, і авангард, - розповідає Світлана. - Не притримуюсь чогось одного, мабуть тому що в мене дуже різні клієнти"
Багато суконь оздоблені камінням і аплікаціями.
" Каміння обрала, бо зараз в тренді оздоблення в стилі бароко. Хоча є і модний нині мінімалізм, сукні простого крою разом з оздобленням виглядають святково", - каже дизайнер.
Аксесуари до суконь і теплих речей робить сестра дизайнера Наталя Гордополова. Вона два роки займається валянням. Вважає, що саме ця техніка є українською. І надає одягу національного колориту.

Зараз ви читаєте новину «Катерина Бужинська показала речі вінницького дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути